مالی

قابلیت های بخش مالی

بخش مالی به منظور تسهیل و اتوماسیون در امور پرداخت فراگیران (دانش آموزان) می باشد. قابلیت های این بخش به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد:

  • دسته بندی پرداخت ها (مثلا شهریه، سرویس، کتاب و ...)
  • تقسیط پرداخت ها به صورت دسته جمعی و فردی
  • فروش و پرداخت محصول
  • فروش و پرداخت دوره های آموزشی و آزمون
  • ثبت فیش واریزی
  • ثبت چک
  • درگاه پرداخت شخصی و پرداخت آنلاین
  • گزارش گیری واریز ها و عدم واریز ها
  • پرونده مالی کاربران
  • اعلام هشدار زمان سررسید با نوتیفیکیشن و پیامک

پیش فاکتور ها

گروه بندی: در این قسمت ابتدا باید گروه های مالی را ایجاد کنید (با کلیک روی گروه جدید). در واقع پیش فاکتور هایی که می خواهید ایجاد کنید را با نام های دلخواه گروه بندی می کنید. مثلا شهریه، سرویس، کتاب کمک درسی، اردو و ...

پیش فاکتور: پس از ساخت گروه می بایست پیش فاکتور ها را ایجاد کنید. برای هر گروه می توانید تعدادی پیش فاکتور ایجاد کنید که هر کدام می تواند به منزله یک قسط باشد. فرض کنید می خواهید شهریه را در 4 قسط مختلف دریافت کنید. برای هر قسط یک پیش فاکتور ایجاد می کنید. لازم به ذکر است که هر پیش فاکتور می تواند به یک گروه (کلاس) یا یک فرد منتسب شود. همچنین فراگیران می توانند یک پیش فاکتور را در چند مرحله پرداخت کنند. مثلا یک قسط 1 میلیون تومانی را در دو پرداخت 500 هزار تومانی انجام دهند.

مراحل ساخت پیش فاکتور

  1. در منوی پیش فاکتور ها رو "افزودن" کلیک کنید
  2. یک عنوان وارد کنید (مثلا قسط اول شهریه)
  3. نوع فاکتور را روی عمومی بگذارید (مگر اینکه بخواهید برای دوره های آموزشی یا آزمون ها پیش فاکتور ایجاد کنید)
  4. گروه (حساب مرتبط): از گروه هایی که از پیش تولید کرده اید یکی را انتخاب کنید
  5. مبلغ را وارد کنید
  6. نوع پرداخت: مشخص کنید که فراگیران چطور می توانند پرداخت کنند(پرداخت آنلاین/ثبت چک/واریز به حساب یا همان ثبت فیش). اگر مجاز به پرداخت هر سه حالت هستند ترکیبی را انتخاب کنید.
  7. سررسید، تاریخ مهلت پرداخت می باشد. این تاریخ جهت یادآوری پرداخت و اعلان نوتیفیکیشن حائز اهمیت می باشد.
  8. اگر می خواهید می توانید یک توضیح وارد کنید که فراگیران قبل از پرداخت آن را مطالعه کنند.
  9. مخاطب: کلاس هایی که می خواهید به این فاکتور منتسب کنید را انتخاب کنید. کاربران مازاد: همچنان می توانید کاربرانی مازاد برای اعضای آن کلاس ها را انتخاب کنید. می توانید فقط کاربران مازاد را انتخاب کنید و کلاس ها را خالی بگذارید، در این صورت فقط برای آن کاربران خاص فاکتور ارسال می شود. پایه: پایه فقط برای فیلتر کردن کلاس ها می باشد.

پس از ساخت پیش فاکتور در منوی پیش فاکتور ها وقتی علامت "+" را در جلوی هر گروه بزنید پیش فاکتور های مربوط به آن گروه نمایش داده می شود و مجموع پرداخت ها و تعداد افراد واریز کننده را برای هر فاکتور نمایش می دهد. در جلوی هر پیش فاکتور علامت "..." را بزنید و سپس لیست کاربران را بزنید تا گزارش پرداختی های آن فاکتور را ببینید. برای دیدن گزارش کامل تر به منوی پرداخت ها مراجعه کنید.

پرداخت ها

در این بخش لیست پرداخت های تمامی کاربران نمایش داده می شود. می توانید فیش ها و چک هایی که کاربران ثبت کرده اند را تایید یا عدم تایید کنید. در هر مرحله برای کاربران نوتیفیکیشن یا پیامک می رود و اطلاع رسانی می شود. همچنین اوپراتور بخش مالی می تواند به صورت دستی فیش های واریزی و چک های کاربران را ثبت کند. از طرفی در این بخش فیلتر های مختلفی وجود دارد که با زدن روی عکس ذره بین می توان بر حسب فیلتر های مختلف گزارش های کاربردی تهیه کرد.

ثبت پرداخت فراگیران

ثبت پرداخت فراگیران به دو صورت می تواند انجام شود: 1- خود فراگیران آن را ثبت می کنند و شما فقط تایید می کنید. 2-شما می توانید از همین بخش افزودن را بزنید و پرداخت فراگیران (چک/فیش واریز) را ثبت کنید.

تنظیمات درگاه

در این سامانه شما می توانید درگاه بانکی شخصی داشته باشید. منظور از درگاه شخصی این است که پرداخت های آنلاین مستقیم به حساب شما واریز می شود. برای داشتن درگاه بانکی به دو طریق می توانید عمل کنید:

1- از شرکت ایران کیش درگاه مستقیم بگیرید:
در این صورت کل مبلغ ها بدون کسر پورسانت به حساب شما منتقل می شوند. درگاه های زیادی مانند بهپرداخت هم وجود دارند ولی این سامانه فقط با درگاه ایران کیش کار می کند که البته تمامی بانک ها را پشتیبانی می کند. برای گرفتن درگاه ایران کیش باید ابتدا روی دامنه وب سایت خود نماد اعتماد بگیرید و بعد حساب خود را در سامانه مودیان مالیاتی ثبت کنید. سپس با شرکت ایران کیش تماس بگیرید و فرم مربوطه را پر کنید. در نهایت پس از اعطای درگاه ، به شما 4 پارامتر داده می شود که باید در این سامانه آنها را ذخیره کنید: کد پذیرنده ، کد پایانه ، رمز عبور ، کلید عمومی

2- از شرکت زرین پال درگاه واسط بگیرید: 
محاسن زرین پال: خیلی زود و بدون معطلی (در حد یکی دو روز) به شما درگاه داده می شود. همچنین اگر شما دامنه وب سایت ندارید و همچنین نماد اعتماد ندارید باز هم می توانید از این درگاه استفاده کنید.

معایب زرین پال: یک درصد از هر تراکنش (تا سقف 3000 تومان) از هر تراکنش سهم زرین پال می شود. البته این یک درصد در صورتی است که شما هم نماد اعتماد داشته باشید هم در سامانه مودیان مالیاتی ثبت نام کارده باشید. درصورتیکه یکی از این دو را نداشته باشید سه درصد کسر می شود.